Felicia's Blog

Life for me is....

Sunday, 18 March 2012

Randomness

1. Put your iTunes, Windows Media Player, etc. on shuffle.
2. For each question, press the next button to get your answer.
3. YOU MUST WRITE THAT SONG NAME DOWN NO MATTER HOW SILLY IT SOUNDS.
4. Tag 25 friends. (including me!)
5. Everyone tagged has to do the same thing.
6. Have Fun!


IF SOMEONE SAYS ‘ARE YOU OKAY’ YOU SAY?
Fields of Gold - Sting

WHAT WOULD BEST DESCRIBE YOUR PERSONALITY?
Entreolhares - Ana Carolina & John Legend

HOW WOULD YOU DESCRIBE YOURSELF?
Think of Laura - MYMP

WHAT DO YOU LIKE IN A GUY/GIRL?
You Got It All - MYMP

WHAT IS YOUR LIFE’S PURPOSE?
Wordplay - Jason Mraz

WHAT’S YOUR MOTTO?
Waltz - Shuga Shikao

WHAT DO YOUR FRIENDS THINK OF YOU?
It Might Be You - MYMP

WHAT DO YOUR PARENTS THINK OF YOU?
Something Stupid - Robbie Williams & Nicole Kidman

WHAT DO YOU THINK ABOUT VERY OFTEN?
The Way You Make Me Feel - Ronan Keating

WHAT IS 2 + 2?
Count On Me - Bruno Mars

WHAT DO YOU THINK OF YOUR BEST FRIEND?
Start - Depapepe

WHAT DO YOU THINK OF THE PERSON YOU LIKE?
The Call - Regina Spektor

WHAT IS YOUR LIFE STORY?
Tetaplah di Hatiku - Bunga Citra Lestari & Christian Bautista

WHAT DO YOU WANT TO BE WHEN YOU GROW UP?
Wild World - Mr. Big

WHAT DO YOU THINK WHEN YOU SEE THE PERSON YOU LIKE?
Neon- John Mayer

WHAT WILL YOU DO AT YOUR WEDDING?
Somewhere Beyond The Sea - Frank Sinatra

WHAT WILL THEY PLAY AT YOUR FUNERAL?
Our Town - James Taylor

WHAT IS YOUR HOBBY/INTEREST??
Only Human - K

WHAT IS YOUR BIGGEST FEAR?
Jing Jing De - Vic Zhou

WHAT IS YOUR BIGGEST SECRET?
This Love - Angela Aki

WHAT DO YOU WANT RIGHT NOW?
I See You - Leona Lewis

WHAT DO YOU THINK OF YOUR FRIENDS?
Teardrops on My Guitar -Taylor Swift

WHAT’S THE WORST THING THAT COULD HAPPEN?
Ku Ada disini - Rio Febrian

WHAT IS THE ONE THING YOU REGRET?
Mr. Know It All - Kelly Clarkson

WHAT MAKES YOU LAUGH?
Change Your Mind - Boyce Avenue

WHAT MAKES YOU CRY?
Love Song For No One - John Mayer

WHAT SCARES YOU THE MOST?
For You I Will - Monica

DOES ANYONE LIKE YOU?
Wherever You Will Go - Sabrina

IF YOU COULD GO BACK IN TIME, WHAT WOULD YOU CHANGE?
I Want Something That I Want - Grace Potter

WHAT HURTS RIGHT NOW?
21 Guns - Greenday

WHAT WOULD YOU WANT TO SAY TO THE PERSON WHO TAGGED YOU?
Dance With My Father - Celine Dion

WHAT WILL YOU NAME THIS NOTE?
Need you Now - Lady Antebellum

Nothing sounds right. hahahah This is so random

Friday, 23 December 2011

Random Q & A

Well, a friend tagged me these questions on facebook and I've got nothing to do, so...

WHAT WAS YOUR:

1. Last beverage: mineral water

2. Last phone call: girls' chatter

3. Last text message: refer above

4. Last song you listened to: a thousand years by christina perri

5. Last time you cried: last week, i think...


HAVE YOU EVER:

6. Got back with someone you've broken up with: nope

7. Been cheated on: nope

8. Kissed someone & regretted it: yes, got kissed

9. Lost someone special: nope

10. Been depressed: yes

11. Been drunk and threw up: no. yet


LIST THREE FAVORITE COLORS:

12. green

13. black

14. grey


THIS YEAR HAVE YOU: (2011)

15. Made a new friend: yes

16. Fallen out of love: i'm actually in love

17. Laughed until you cried: yes hahaha unfortunately, that's my habit

18. Met someone who changed you: yes, i guess...

19. Found out who your true friends were: yes, i guess so

20. Found out someone was talking about you: suspecting actually

21. Kissed anyone on your Facebook friend's list: yes

22. How many people on your friends list do you know in real life: about 3/4 of them

23. How many kids do you want?: i want 3 :D

24. Do you have any pets: yes

25. Do you want to change your name: no

26. What did you do for your last birthday: got spanked with flour and smashed by water

27. What time did you wake up? 5 on average

28. What were you doing at midnight last night? sleeping

29. Name something you CANNOT wait for? nothing? i don't particularly know

30. Last time you saw your Mother & Father: this morning

31. What is one thing you wish you could change about your life: myself

32. What are you listening to right now: silence

33. Have you ever talked to a person named Tom: tommy, my brother's friend

34. Who is getting on your nerves now? myself

35. Most visited webpage: fanfiction.net i love reading :)

36. Whats your real name: what's written on my facebook page

37. Nicknames: dae, lili, day, flydie

38. Relationship Status: single

39. Zodiac sign: sagittarius

40. Male or female: female

41. Primary School: SD santa angela

42. Secondary School: smp santa angela

43. High school/college: sma santa angela

44. Hair color: dark brown

45. Long or short: Long

46. Height: 165

47. Do you have a crush on someone: i'm afraid i do

48: What do you like about yourself: my self consciousness

49. Piercings: 4 on my left ear, 3 on my right

50: Tattoos: no

51. Righty or lefty: righty


FIRSTS :

52. First surgery: stitches on my lower lip

53. First piercing: on both ears

54. First best friend: 2nd grade elementary

55. First sport you joined: basketball

56. First vacation: yogyakarta

58. First pair of trainers: well...?

59. Eating: ayam pop

60. Drinking: mineral water

61. I'm about to: finish this post

62. Listening to: silence

63. Waiting for: love of my life (good gracious since when did i become a cheesy person?)

YOUR FUTURE :

64. Want kids? : of course

65. Get married?: yesss

66. Career: architect

67. Lips or eyes: eyes

68. Hugs or kisses: hugs

69. Shorter or taller: taller

70. Older or Younger: older

71. Romantic or spontaneous: spontaneous

72. Nice stomach or nice arms: nice arms

73. Sensitive or loud: sensitive

74. Hook-up or relationship: relationship


HAVE YOU EVER :

76. Kissed a stranger: i'd like to try hahahaha

77. Drank hard liquor: yes

78. Lost glasses/contacts: no

80. Broken someone's heart: well... i wonder...

82. Been arrested: no

83. Turned someone down: yes... sorry

84. Cried when someone died: yes :'(

85. Fallen for a friend: yes


DO YOU BELIEVE IN:

86. Yourself: just a little

88. Love at first sight: not untol i experience one

89. Heaven: yes

91. Kiss on the first date: well..?

92. Angels: yes


ANSWER TRUTHFULLY:

94. Had more than 1 girlfriend/boyfriend at a time: no

95. Did you sing today?: yes

97. If you could go back in time, how far would you go? 10 years

98. The moment you would choose to relive?: when he asked things about me for the first time hahaha guess who?

99. Are you afraid of falling in love? not really

100. Are you afraid of posting this as 100 truths?: who cares?

I've done this kind of thing twice... oooh

Saturday, 19 November 2011

Saya Belajar

Ketika Anda membentak saya
Saya belajar menahan emosi

Ketika Anda menyalahkan saya
Saya belajar menyalahkan diri sendiri

Ketika Anda mengabaikan saya
Saya belajar peduli

Ketika Anda mencaci maki saya
Saya belajar menghargai

Ketika Anda menghina pilihan saya
Saya belajar menghargai pilihan orang lain

Ketika Anda membandingkan saya dengan orang lain
Saya belajar menerima kekurangan orang lain

Ketika Anda menyakiti hati saya dengan sengaja
Saya belajar menjaga perasaan orang lain

Ketika Anda menolak untuk mengerti dan Anda mengadili
Saya belajar melihat segala sesuatu dari sudut pandang berbeda

Ketika Anda menatap saya dengan tatapan penuh benci
Saya belajar menggunakan tatapan penuh kasih

Ketika Anda membentak saya
Saya belajar berbicara lembut

Belajarlah dari apa yang Anda terima dari orang lain.

(ini bukan teori mutlak, hanya curahan hati saya)

Wednesday, 2 November 2011

Untitled Title

Saya baru buka folder foto-foto lama dan ada kamu di foto itu. Saya harus gimana ya? Saya pusing.

Life is More Than What We See In Our Peripheral Vision

Sometimes, learning how to live in an ordinary way or you can say common way, is something we do while we live in the life itself. If you don't get what I mean, it's about a process which is unbeknownst to us, happens. It happens in our life when we wake up in the morning, praying to God, eat our three-times-a-day meal, SOCIALIZE. However way they happen in your life, they are parts of a process of learning in life.

I keep thinking about myself and things around me and I find something very interesting. Everything I am now, I got it from what has happened in my past. It is quite funny to see yourself in your past days looking so dumb and now you're trying to be as sly as you can to avoid being bullied by your life. I mean, you can call me a drama queen but hey, this is happening indeed!

Tuesday, 5 July 2011

5 Juli 2011 : My Doggy is....

Nama Anjing : Alfonso von Flamingo
Ras : Chow Chow
Jenis Kelamin: Jantan
Warna : Cokelat
Usia : kurang lebih 8 tahun

Diatas adalah biodata dari seekor anjing yang tinggal dengan damai di rumah yang ada di kaki Gunung Manglayang, Bandung, rumah saya. Hari ini entah kenapa saya dapet mood yang bagus buat nulis pengalaman sehari-hari lagi di blog ini setelah sekian lama nggak pernah. Apa yang bikin saya mood untuk nulis pengalaman saya hari ini di sini?

Jawabannya adalah si Fonso, alias anjing saya yang biodata singkatnya saya pajang diatas.

Jadi gini, tadi sore, sekitar jam setengah 5 kurang dikit saya ngeliat pisang yang bejibun di dapur rumah saya, ya udah saya minta si mbak bikinin pisang goreng, tapi ternyata gulanya tinggal dikit, jadilah saya berencana untuk beli gula di warung yang letaknya beberapa blok dari rumah saya. Perlu jalan memutar buat nyampe ke warung tujuan itu, jadi adik saya ngajakin sekalian jalan-jalan sama si Fonso. Jadilah kami bertiga, saya, adik saya, dan si Fonso jalan-jalan di kompleks rumah. Saya nentengin uang buat belanja gula, adik saya nentengin tali kekangnya si Fonso, si Fonso dengan sopannya ngencingin hampir setiap pohon yang keliatan di pandangan mata dia (nyimpen pipis berapa banyak tuh, saya jg ga tau :o).

Di depan rumah deket belokan, dia pipis, tiba-tiba kalung lehernya lepas. Lucunya si Fonso nungguin adik saya masang kalung lehernya itu tanpa kabur, begitu kepasang, langsung laju larinya.

Di depan belokan yang ada di depan rumah yang deket belokan, dia pipis lagi, kali ini ngga lepas kalung lehernya, tapi kakinya nginjek pipisnya sendiri. ueeeekkk!!!

Akhirnya tiba juga di warung. Adik saya yang sibuk ngontrol pergerakan si Fonso nungguin transaksi saya dengan si Bapak penjual di depan warung. Tiba-tiba tak disangka tak dinyana, adik saya teriak, "Fonso beol di depan oi, gimana ini???"....

OMG
Si Fonso beol di depan warung. Masih mending di atas rumput. Tapi ternyata dia beol di tengah jalan raya, dengan total tabungan kira-kira 6 buah.
OMG
Si bapak empunya warung nyuruh bersihin tabungannya si Fonso itu, beliau ngasih saya 2 lembar karton bahan kardus untuk menyerok 'tabungan' tsb ke dalam got yang ada di seberang warung.
Belum lagi saya jalan ke arah kumpulan 'tabungan' si Fonso, tali kekangnya udah lepas, si Fonso lari sendiri, nggak peduli adik saya ngejar-ngejar di belakangnya sambil teriak-teriak manggil namanya (kasian kau, oh adikku...)

Tinggallah saya sendiri, mengangkut 'tabungan' Fonso dengan menggunakan kardus, berhati-hati supaya benda-benda mengerikan itu nggak menggelinding dan mengenai tangan saya. Syukurlah pengangkutan benda target ke tempat sasaran berjalan sukses lancar.

Saya jalan pulang sendirian, sambil celingak celinguk nyariin adik saya yang mungkin masih panik ngejar-ngejar si Fonso yang tak berdosa tapi biadab itu. Di tengah jalan, saya berpapasan sama si adik saya yang bawa-bawa sekop gede punya si Papa.

Adik : "Ceh, udah beres tainya?" (maaf)
Saya : "Udah dong... Mana si Fonso? Sukses?"
Adik : "Sukses dong!"

Syukurlah sukses. Akhirnya kita pulang dengan hati lega, yang satu karena Fonso udah ketangkep, yang satu karena 'benda asing' sudah dimasukkan kedalam got.
Sampe di rumah, ternyata si Mama lagi nyapuin 'tabungan' Fonso yang lain yang tergeletak bebas di depan rumah kita. OMG. Kalau itu tabungan beneran, udah bisa jajan makanan sendiri kali kamu, Fonso...=_=;

Moral : Demi pisang goreng, mengangkut tahi (maaf) anjing pun dilakoni....

Love you Fonso... :)

Friday, 29 April 2011

Crazy Little Thing Called Love

Beberapa bulan yang lalu, di Indonesia lagi booming film Thailand yang judulnya "Crazy Little Thing Called Love"
G mau nulis tentang film ini, karena menurut g, film ini adalah film yang memberikan encouragement bagi remaja-remaja yang sedang jatuh cinta. :) Filmnya mungkin udah lumayan lama sih, ketinggalan zaman kalau g baru nulis sekarang, tapi g tergelitik untuk memberikan sedikit dorongan mental (what's with my language?) buat temen-temen yang sedang dirundung galau cinta supaya semangat dan bisa berjuang untuk meraih perasaan orang yang dicintai. :)

Review :

Crazy Little Thing Called Love

Film ini menceritakan tentang Nam (Pimchanok Luevisetpaibool ---> entah gimana cara bacanya), seorang siswi SMP yang nggak populer, pakai kacamata besar, rambut bob, kulit hitam, punya masalah dengan gigi (ditunjukkan dari bagian film yang menceritakan Nam sempat memakai kawat gigi) dan sama sekali tidak pintar di bidang akademis. Nam menyukai seniornya yang bernama Shone (Mario Maurer ---> You're the cutest and the handsomest man alive, Maurer!!), seorang murid populer dengan ketampanan tingkat tinggi dan pintar olahraga (main sepak bola). Nam sudah sangat lama memperhatikan Shone, tapi tidak percaya diri dengan keadaan fisiknya yang jelek, ia hanya berani memberikan coklat pada Shone dengan sembunyi-sembunyi atau ngobrol sedikit-sedikit.

Dengan bantuan teman-temannya, Nam mulai mengubah dirinya, melakukan terapi pemutihan kulit dan mengenakan kawat gigi, serta memanjangkan rambut. Nam juga belajar keras supaya bisa mengunjungi ayahnya yang bekerja di Amerika. Akhirnya, sedikit demi sedikit Nam berubah dan orang-orang mulai melihat kecantikannya. Ia dipilih untuk menjadi Snow White dalam penampilan drama klub sekolahnya (walaupun dengan terpaksa) dan teman Shone, Tom, yang baru masuk sekolah juga menaruh hati pada Nam setelah menyaksikan drama sekolah itu.

Kenaikan kelas tiba dan Nam, yang sekarang sudah menjadi gadis cantik dan populer mendapatkan posisi sebagai leader/pelempar baton dalam marching band sekolahnya. Ia menjadi gadis yang populer dan Tom sering mengajaknya untuk jalan-jalan bersama yang jadi bonus buat Nam karena setiap jalan-jalan sama Tom pasti ada Shone yang ikut. :) Suatu ketika terjadi masalah ketika Nam, yang terlalu asik bergaul dengan Tom dan kawan-kawan, lupa untuk hadir dalam perayaan ulang tahun salah satu sahabatnya sehingga menyebabkan perang dingin diantara mereka. Sebelum kelulusan, mereka akhirnya bisa berbaikan dengan usaha dari Nam.

Tiba hari kelulusan. Nam bermaksud untuk menyatakan perasaannya pada Shone karena ia akan berangkat ke Amerika untuk menemui ayahnya sedangkan Shone akan meninggalkan kota tempat tinggal mereka untuk menjadi pemain sepakbola profesional. Nam akhirnya menyatakan perasaannya pada Shone namun ternyata Shone sudah punya pacar. Nam yang sedih akhirnya pulang dengan kecewa namun tetap bersikap menerima kenyataan (sok kuat haha)...

Sementara Nam sedang menangis karena patah hati di rumahnya, Shone yang baru sampai rumah sudah ditunggu oleh robongan yang akan menjemputnya untuk berangkat ke asrama pelatihannya. Shone, sebelum berkemas, membuka album foto yang berisi foto-foto Nam, dari awal, ketika Nam masih merupakan gadis yang hitam dan jelek, hingga Nam menjadi seperti sekarang. Album foto itu menunjukkan perasaannya pada Nam, perasaan cemburunya ketika Nam bersama dengan Tom dan kekagumannya akan perjuangan Nam untuk berubah. Dengan sedih, Shone mengantarkan album itu dan menaruhnya di teras rumah Nam.

Adegan beralih ke 7 tahun kemudian dari setting sebelumnya. Nam yang sudah menjadi seorang designer terkenal di Amerika diundang ke sebuah acara reality show. Nam dan Shone akhirnya dipertemukan dalam acara itu dan mereka secara implisit menyatakan perasaan mereka.


Hahaha reviewnya panjang-panjang amat ya... (I'm sorry for being so detail, can't help it :p) Dari cerita film ini, kita, para remaja jatuh cinta diajarkan untuk percaya diri dan mau berjuang untuk mencapai impian kita untuk bersama dengan orang yang kita cintai dan untuk percaya pada kekuatan cinta sejati. Nam disini, juga menjadikan perasaannya pada Shone sebagai sesuatu yang telah menjadi batu pijakannya untuk berubah dan sukses walaupun kisah itu tidak berakhir seperti yang ia inginkan (maunya Nam, dia bisa jadian sama Shone waktu masih sekolah dulu hahaha) tapi toh jodoh ngga akan kemana, perasaan mereka yang kuat bisa mempertemukan mereka kembali dengan bantuan dari orang ataupun sesuatu yang tidak diduga-duga.



Love is in The Air

Thursday, 28 April 2011

As I Think of Life and Giving Myself a Little Advice to Move Forward

Hidup ini sudah susah, untuk apa dibuat lebih susah dengan pikiran-pikiran yang tidak perlu? Kalau memang itu adalah pikiran yang diperlukan, realisasikan!

Saturday, 26 February 2011

Reaching You

Please, just for now, please don't turn around
The evening, the rustling wind, the distance of nearly touching
I could keep looking at you, forever


I learnt it from the first time I realised just how much I think of you in the morning, day, and night. I want to tell you just how much I want to be with you.

I'm reaching to you, I'm reaching to you
Even an unrequited love would be fine, to get hurt too would be fine
No matter how many times, I want to tell you


I saw it from the first time we became close. Just as close as we are now. But it's just the distance between us, for your heart has already somewhere out there far from my reach.

I like you, I like you
Even sleepless nights would be fine, if morning didn't come it would be fine
No matter how many times, I want to tell you, I'm reaching to you


I felt it from the first time you told me about your dreams, of your best and worst days. We became this. We became what I don't want you to think of us.

Today too, my memories of you increase
Your sigh, even if it's only a hesitation, is still dear to me
I have waited for you, forever


I sensed it from the first time you talked to me at the time I didn't expect. Don't you realise just how many times you've made my heart jump?

I'm reaching to you, I'm reaching to you
Even an unrequited love would be fine, to get hurt too would be fine
No matter how many times, I want to tell you


I hate it from the first time you realised it yourself about us. But still, that is what I think dear. If there is a future for you and me, I'll be waiting for you.

I'm okay if it hurts, I'm okay if I cry. It's just okay. So let's just stay like this even though one day our distance will be long and far again, I'll always be there for you.


_From Me to You_

A.N. Here I am again in my blog after a long hiatus. I just finished watching Kimi Ni Todoke 2nd Season and I found the translation of the ending song (it's a beautiful song titled "Kimi ni Todoke" sung by MAY'S) and I just thought how much it resembles my feeling right now so I thought of putting it on my blog and here it is now. :)

Monday, 30 August 2010

Answering Questions

Hello! (If anybody read this) So I'm here again finally. I've got nothing to do, I made a couple of pages of some proposals but no way I could finish those today. I'm absent from school because of a terrible flu and it's 8:19 AM here so I decided it's better for me to write something on my blog.
Since I have nothing to write, I browsed the internet and I found an interesting questionaire from someone's blog, so I decided to answer the questions since I don't have anything to do today.


TEN ARE YOU’S
1. Are you single - Yes, and am happy about it.
2. Are you happy - Not really. I have a terrible flu, remember?
3. Are you bored - Yes and no. I'm now answering questions and it isn't boring.
4. Are you naked - Why does anybody want to know anyway?
5. Are you a blonde - No.
6. Are you moody - Depends on situation.
7. Are you a lover/hater - Lover of hater.
8. Are you hot/cold - ~
9. Are you Irish - No.
10. Are you Asian - Yes and am proud to be one.

TEN FACTS
1. Name – What? Do you have a plan to stalk me?
2. Nicknames – Dae or Flydie. Some people call me Lily.
3. Any birth marks - On my lower back.
4. Hair color – Dark brown.
5. Natural hair color - Refer above.
6. Eye color - Black.
7. Height - I can't remember the exact height of mine. But it's about 5.3 ft.
8. Mood - Sick.
9. Favorite colour – Green for now.
10. One Place You Want to Visit - England.

TEN THINGS ABOUT YOUR LOVE LIFE
1. Do you believe in love at first sight – Not until I experience one.
2. Do you believe in soul mates - Yes.
4. Have you ever been hurt emotionally - Yes.
5. Have you ever broke someone’s heart? - I wonder..
6. Ever had your heart broken? - Yes and I don't want to talk about it anymore.
7. Have you ever liked someone but never told them? - Yes.
8. Are you afraid of commitment? - Not really.
9. Who was the last person you hugged? - My classmate.
10. Who was the last person you said I love you to? - Guess who?

TEN THIS OR THAT
1. Love or lust - Love.
3. Cats or dogs – Dogs.
4. A few best friends or many regular friends - A few best friends.
5. Television or internet - Cannot choose between these.
6. Chinese Or Indian - Chinese. I'm one.
7. Wild night out or romantic night in - Romantic night in :)
8. Money or Happiness - Happiness...money would be great too.
9. Night or day - Night.
10. Msn or phone - Phone

TEN HAVE YOU EVER
1. Been caught sneaking out – Yes? Haha.
2. Been skinny dipping - No.
3. Bungee jumped – I would like to try..
4. Finished an entire jaw breaker - ???
5. Lied to someone you liked – almost all the time
6. Wanted an ex bf/gf back – Depends.
7. Cried yourself to sleep? - Sometimes.
8. Cried because you lost a pet – No. I hope our dog will be with us forever.
9. Wanted to disappear – Almost everyday...

TEN PREFERENCES IN A PARTNER
1. Smile or eyes - Eyes say all and smile shows all.
2. Light or dark hair – Dark I guess..
3. Hugs or kisses - Both..
4. Shorter or taller – Taller.
5. Intelligence or attraction – Both. *smiles*
6. Romantic or spontaneous - Can be romantic spontaneously.
7. Funny or serious - Funny and serious when the time needs him to be.
8. Older or Younger - Older, I guess..
9. Outgoing or quiet - Outgoing
10. Sweet or Bad Ass – My first was a bad ass so I hope I can find a sweet one.

TEN HAVE YOU’S
1. Ever performed in front of a large crowd - Yes.
2. Ever done drugs – Never in my lifetime!
3. Ever consumed alcohol? - Yes. The ones less than 1% alcohol.
5. Ever been on a cheerleading team – No
6. Ever Been on a dance team - Yes.
7. Ever been on a sports team - Yes.
9. Ever owned a BMW, Mercedes Benz, Escalade, Hummer or Bentley? - My dad owned a Mercedes once.
10. Ever been in a rap video? - ??? Is it important?

TEN LASTS
1. Last person who called you - My father, to check on me.
2. Last person you hung out with - Friends.
4. Last time you worked – Half an hour ago, making proposals.
5. Last person you tackled – My bro.
6. Last person you IM’d - No one.
8. Last person(s) you went to the movies with? - My friends.
9. Last thing you missed – My homeroom teacher? Haha..
10. Last thing you ate - Wafers for breakfast.

LAST PERSON TO
1. Sleep beside you? - My friend. What? Want to be the next?
2. See you cry? – My friends.
3. You went out to dinner with? - My Friend.
5. You talked on the phone to?- My friend.
7. Made you laugh? - My friends. :D

WOULD YOU RATHER
1. Pierce your nose or tongue? - none of them.
2. Be serious or be funny? - Funny. Definitely
3. Drink whole or skim milk? - Skim milk. I'm fat, you know.
4. Spend time with your parents or enemies? - What's with this question? It's FAMILY, of course.

ARE YOU
1. Simple or complicated? - Women are complicated :))
2. Retarded? - When I feel like it..

DO YOU PREFER
1. Flowers or candy? - Flowers.
2. Gray or black? - Black
3. Colour or Black and white photos? - Love both.
4. Sunrise or sunset? - Sunset
6. Staying up late or waking up early? - waking up early but I always staying up late.

ANSWER TRUTHFULLY
1. Do you like anyone? - Now? not really...
2. Do they know it? - Who?

DO YOU PREFER
1. Sun or moon? - Moon
2.. Winter or Summer? - Winter.
3. Left or right? - Right.
4. 10 acquaintances or having two best friends? - Best friends would be nice...
5. Sun or rain? - Rain
6. Vanilla or chocolate ice cream? - Vanilla
7. Vodka or Jack Daniels? - I'd like to try Jack Daniels, ever tasted a sip of Vodka before.

UNIQUE
1. Nervous Habits? - ?? Never found one.
2. Are you double jointed? - Not that I know of..
3. Can you twist your tongue around and roll it? - No? Never tried it.
4. Can you raise one eyebrow? - No.
5. Can you cross your eyes? - No.
6. Do you make your bed daily? - Yes.

QUESTIONS
1. Which shoe goes on first? - Right.
2. Ever thrown something at someone? - Yes.
3. On average, how much money do you carry with you? - More than what my parents give me.
4. What jewellery do you wear? - 4 earrings.
1. Do you twirl your spaghetti or cut it? - I twirl it.
2. Have you ever eaten Spam? - No.
3. Favorite ice cream? - Vanilla.
4. How many kinds of cereal are in your cabinet? - Right now we're out of cereals.
5. What’s your favorite beverage? - Coffee and milk.
6. Do you cook? - Yes.

IN THE LAST MONTH HAVE YOU
1. Had a relationship? - No.
2. Bought something? - Yes.
4. Sang? - I just did.
5. Been hugged? - Yes
6. Felt stupid? - Yes.
7. Missed someone? - Yes.

LASTS
1. Last Alcoholic: - Don't drink.
2. Last Car ride: - Yesterday afternoon, after school.
3. Last Movie Seen: - The Sorcerer's Apprentice
4. Last Song Played: Yiruma - Maybe. It's a beautiful song.

And.....Done. :)